Evry viste vei — innsiden tar innpå

Finansavisens innsideportefølje fortsetter å ta innpå børsen. Fire av fem aksjer så rødt sist uke.

Terje Mjøs. Foto: Finansavisen.
Børs

Finansavisens innsideportefølje falt 0,8 prosent sist uke. Samtidig gikk hovedindeksen på Oslo Børs tilbake 3,3 prosent.Innsiden tar dermed ytterligere innpå markedet, men stillingen er fortsatt 6,6 vs. 0,1 prosent - i børsens favør.Vi minner igjen om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Følg Hegnar.no på Facebook her!Evry lyspunktet Én aksje bidro positivt denne gang: Oppkjøpskandidaten Evry la til gjengjeld på seg 6,0 prosent.På den negative siden falt Protector Forsikring mest, nærmere bestemt med 3,6 prosent.Opera Software trakk ned 2,8 prosent, mens BW Offshore og Archer falt hhv. 1,8 og 1,7 prosent.Sistnevnte er nå ned 15,8 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen 22. august.Totalt sett: 3 av 5 i plussFortsatt er tre av fem aksjer i pluss siden de ble tatt inn i porteføljen.Det gjelder Protector Forsikring på 3,6 prosent (siden 20. juni), Opera Software på 8,3 prosent (siden 4. juli) og Evry på 7,9 prosent (siden 5. september).Det gjøres ingen endringer denne uken.

 

Nyheter
Børs