Jekker opp Fredriksen-gigant

- Vekst og utbytte - en attraktiv kombinasjon, mener analytiker Kolbjørn Giskeødegård.

Børs

Nordea Markets-analytiker Kolbjørn Giskeødegård - som var gjest i HegnarTV onsdag, peker i en fersk oppdatering torsdag på at høy kontraktsandel og høyere volum var blant driverne bak det solide driftsresultatet på 912 millioner kroner i 3. kvartal.- Videre har fôrvirksomheten bidratt med en positiv margin, også Morpol har bidratt positivt, kommenterer analytikeren.Han ser fremover og peker på at selskapet guider en volumvekst på 7,5 prosent i 2015.- Etter vår oppfatning, vil de gunstige markedsforholdene bane vei for en sunn kontantstrøm, og tilsvarende faste utbyttebetalinger. Det støtter vårt bullish syn på aksjen sier, Giskeødegård.Nordea Markets gjentar kjøpsanbefalingen på Marine Harvest og oppjusterer kursmål fra 105 til 110 kroner.

Nyheter
Børs