Nervøst på New York-børsen

Onsdagens handel på Wall Street er i gang.

wall street, newyork
Børs

25 minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,02 prosent og står i 4.385,91 poeng, mens Dow Jones står i 16.724,62 poeng etter en oppgang på 0,03 prosent.LånesøknaderTall fra Mortgage Bankers Association (MBA) viser at antall lånesøknader steg 3,8 prosent per 1. oktober, fra 0,2 prosent nedgang uken før.Følg vår makrokalender her.Indeksen viser lånesøknader for kjøp og refinansiering av bolig.Kina vs USAI den nye IMF-rapporten måles både BNP tradisjonelt, og i form av kjøpekraft. Dersom man ser på kjøpekraften, passerer Kina omtrent i skrivende stund USA som verdens største økonomi.Innen utgangen av 2014 vil Kina utgjør 16,48 prosent av verdens kjøpekraftjusterte BNP mens USA bare vil utgjøre 16,28 prosent.