Satte i gang milliardsalg - angret seg like etter

Gründer Geir Førre møtte veggen, og startet salget av selskapet Energy Micro. Få måneder senere angret han seg.

Penger.jpg
Børs

Gründer Geir Førre ble ifjor syk og startet prosessen med å selge milliardselskapet sitt. Få måneder senere ble han frisk og angret, men da var det for sent, skriver DN.- Grunnen til at Energy Micro ble solgt, var at jeg ble syk. Jeg var overarbeidet og deprimert og gikk til styret og sa vi burde selge, sier Førre til avisen.Sykdomsperioden varte bare i noen måneder, men da var det allerede for sent å stoppe salget til Silicon Labs.- Vi fant en kjøper litt for fort. Da jeg ble frisk, ønsket jeg ikke å selge og gikk tilbake til styret og medgründere, men prosessen hadde gått for langt, sier han til DN.- Var én milliard kroner for fristende?- Jo, kanskje spesielt for medgründerne som ikke hadde gjort en kule før, sier Førre til avisen.

Nyheter
Næringsliv