Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 17 aksjer denne uken.Alle er enige om Höegh LNG.Ellers er Tunaal enig med Collett om Norsk Hydro, og med Roland om BW Offshore. Collett og Roland enes om Protector Forsikring.Ukens 17 anbefalte aksjer AkerAvance GasBakkafrostBW OffshoreDNB DNOGjensidigeHöegh LNGLerøy SeafoodMarine Harvest Norsk HydroNorwegianOpera SoftwareProtector ForsikringRCCLTelenorVizrtArctic har ifølge avisen klart seg klart best hittil i år, med en avkastning på 34,2 prosent. DNB Markets og Nordea Markets er opp hhv. 27,1 og 13,0 prosent.Hovedindeksen har steget 6,6 prosent siden nyttår.Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg Hegnar.no på Facebook her!