Analysesjef Thomas Nygaard i Christiania Securities stokker om på Norgesporteføljen. Denne gang hiver han ut Borregaard, REC Solar og Höegh LNG. Inn kommer Lerøy Seafood, RCCL og Telenor.
Les også: Analytiker: Seadrill kan falle til 50 kronerHittil i år har porteføljen lagt på seg 17,6 prosent.Kjøpsanbefalingene:
  • Lerøy SeafoodLerøy Seafood
  • RCCLRCCL
  • TelenorTelenor
  • NorwegianNorwegian
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • SalmarSalmar
  • SchibstedSchibsted
- LSG ligger i en langsiktig stigende trend og stemmer nå av tidligere topper ved 250 kroner. Dette bør kunne gi en ny reaksjon opp og på sikt indikeres videre oppgang innenfor trenden. Trendgulv ca. 230 kroner og trendtak ca. 270 kroner, sier Nygaard.- RCL ligger i en langsiktig stigende trend og har etablert seg over 268 kroner og dermed gitt et nytt langsiktig kjøpssignal. En positiv volumutvikling de seneste ukene, med relativt høyt volum på dager med oppgang, øker sannsynligheten for videre oppgang, slår analysesjefen fast.- TEL ligger i en langsiktig stigende trend men har de seneste året beveget seg horisontalt. Etter en avstemning av trendgulvet i oktober har kursen brutt opp gjennom motstand rundt 150 kroner og dermed gitt et nytt kjøpssignal. Videre oppgang indikeres, avslutter Nygaard.