Dette er Marc Fabers norske aksje

Da Hegnar.no fikk Marc Faber til å lette på sløret rundt sin egen aksjebeholdning, viste det seg at investorlegenden faktisk også eier en norsk aksje.

Marc Faber, redaktør og utgiver av The Gloom, Boom & Doom Report. Foto: Finansavisen
Børs
Marc Faber var på besøk hos Danske Bank i Oslo tirsdag, og mannen bak
tok seg tid til å snakke med HegnarOnline etter presentasjonen han holdt for bankens kunder. Faber har lenge hevdet at det er en rekke bobler i økonomien. Men da vi spurte han om den senere tids nedgang i oljeprisen er en av disse boblene, og som atpåtil sprekker, avviste han det.- Det kan godt være at oljeprisen går ned til 50 dollar fatet, men på sikt tror jeg snarer på høyere priser enn på lavere. Rundt 75 dollar er det en rekke prosjekter som går konkurs. Ikke bare prosjekter, Saudi Arabia også! Men vi har ikke noen oljeboble nå. Vi hadde det da prisen var 145 dollar i 2008, og falt rett ned til 35 dollar fatet, sa Marc Faber til Hegnar.noDen anerkjente analytikeren og investoren trodde tvert imot at det på noe sikt kunne komme til syne flere gode investeringscase i olje- og gasindustrien.Han var forsiktig med å trekke frem enkeltaksjer på Oslo Børs, men en norsk aksje kunne han fortelle oss mer om:- Jeg eier aksjer i Oslo Børs VPS Holding. Den gir 8 prosent utbytte hvert år, sa Faber til Hegnar.no