OPEC skal ifølge kilder vurdere å skjerme tre OPEC-land fra mulige kutt, skriver Bloomberg.Saudi-Arabias oljeminister, Ali Al-Naimi, sier at han ikke forventer et vanskelig møte, når gruppen møtes torsdag 27. november, for å diskutere fallende oljepriser.Irak, Iran og Libya er landene som trolig vil slippe unna oljekutt, dersom OPEC beslutter å kutte oljeproduksjonen.Al-Naimi sa i et intervju mandag at det var ikke første gang det er overproduksjon av olje.  Analytikere er imidlertid delt i synet på hva som kommer ut av OPEC-møtet torsdag.- Det virker fornuftig at de tre landene slipper å gjøre ytterligere kutt, da de per i dag produserer mindre enn det de kan gjøre ved full kapasitet, sier Abhishek Deshpande, en oljeanalytiker i London-baserte Natixis.- Men Saudi-Arabia vil trolig kreve forsikringer fra Iran, Irak og Libya, om at de ikke vil øke produksjonen, fortsatte analytikeren.