Seabird Exploration melder om et resultat før og etter skatt på minus 20,15 millioner dollar i 3. kvartal 2014, mot pluss 3,97 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,35 dollar, mot pluss 0,09 dollar ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet (EBIT) ble minus 11,08 millioner dollar, mot pluss 6,73 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 22,73 millioner dollar, sammenlignet med 50,94 millioner dollar i 3. kvartal 2013.- Inntektene falt som et resultat av en vedvarende svekkelse av seismikketterspørselen. Den økte konkurransen fra 3D-skip i 2D-markedene påvirket også flåteutnyttelsen, skriver styret blant annet i rapporten.Tidligere storaksjonær Frederik Wilhelm Mohn og hans investeringsselskap Perestroika er nå en stor långiver i selskapet.For en måned siden ble det kjent at Seabird, etter ønske fra Mohn og en majoritetsandel av eierne i obligasjonslånet SBX03, har engasjert Don Featherstone i Alix Partners som «Chief Restructuring Officer».Her erog .