Tallknuserne i DNB Markets mener torsdagens beslutning fra OPEC kunne slå litt forskjellig ut forde forskjellige segmentene i shippingsektoren.- Vi venter en positiv effekt for tankmarkedet ettersom lavere priser styrker fraktvolumet og også vil kunne løfte etterspørselen, skriver meglerhuset fredag.- Ser vi på enkeltaksjer mener vi effekten av OPECs beslutning og oljeprisfallet vil være negativ for BW LPG, Avance Gas og Aurora LPG, slår analytikerne fast.Før eventuelle justeringer har analytikerne i DNB Markets holdanbefalinger på alle tre med kursmål påhenholdsvis 65 kroner, 140 kroner og 70 kroner.Blant selskapene eksponert i tankmarkedet har DNB Markets kjøpsanbefalinger på Frontline 2012, Tanker Investments og Navig8 Crude Tankers med kursmål på henholdsvis 56 kroner, 104,50 kroner og 101 kroner.