- Vil inngå avtale med KRG neste uke

Iraks regjering vil inngå en avtale med De kurdiske selvstyremyndighetene i Nord-Irak (KRG) neste uke.

In this May 31, 2009 file photo, an employee works at Tawke oil fields in the semiautonomous Kurdish region in northern Iraq. Iraq's Kurds pushed the central government on Tuesday to recognize oil contracts they signed with international companies by insisting the self-ruled region will not resume exports until Baghdad recognizes the deals. (AP Photo/Hadi Mizban, File)
Børs
- Iraks regjering vil inngå en avtale med De kurdiske selvstyremyndighetene i Nord-Irak (KRG) neste uke, sier Iraks oljeminister Adil Abdul-Mahdi ifølge Bloomberg News torsdag, ifølge TDN Finans.Videre sier han at Irak har mål om oljeproduksjon på 3,8 millioner fat pr dag og eksport på 3,2 millioner fat pr dag neste år, og at de vil følge Opecs beslutninger.