Første år med overskudd for Navamedic

Navamedic tjente penger i 2014, for første gang.

Børs

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 0,6 millioner kroner i 4. kvartal 2014, mot minus 1,2 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 0,4 millioner kroner, sammenlignet med minus 0,9 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 1,6 millioner kroner, mot 1,3 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 61,9 millioner kroner, sammenlignet med 42,9 millioner kroner i 4. kvartal 2013.Navamedic ASA fortsatte sin positive salgsutvikling i fjerde kvartal og leverte et årsresultat som er selskapets beste.- Vi har nådd tilstrekkelig kritisk masse, slik at stordriftsfordelene iforretningsmodellen vår nå er tydelige, sier Navamedics adm. direktør Håkan Josephsson.Resultat før skatt ble 2,7 millioner kroner i 2014 som helhet, mot minus1,7 millioner kroner året før. 2014 ble dermed det første året hvor Navamedic gikk med overskudd.Her er meldingen , rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs