Funcom tjener litt penger

Spillselskapet Funcom melder om et lite overskudd i 4. kvartal.

Børs

Spillselskapet Funcom melder om et resultat etter skatt på 0,3 millioner dollar i 4. kvartal 2014, mot minus 4,8 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,0 dollar, mot minus 0,07 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt fra videreført virksomhet ble 0,3 millioner dollar, sammenlignet med minus 4,7 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 0,4 millioner dollar, mot minus 4,8 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 2,9 millioner dollar, sammenlignet med 4,3 millioner dollar i 4. kvartal 2013.Selskapet hadde 3,7 millioner dollar i kontanter ved utgangen av kvartalet, mot 3,3 millioner dollar ved utgangen av 3. kvartal.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs