Mohn øker i Arctic

Kjøper 20 prosents andel av Rasmussengruppen.

Trond Mohn. Foto: NTB scanpix
Børs

Milliardær Trond Mohn kjøper ifølge en melding fredag Rasmussengruppens andel i Arctic Securities.Mohn overtar eierandelen på 20 prosent gjennom selskapet Meteva AS. Fra før hadde Mohn en eierandel på 12,5 prosent.- Investeringen som jeg gjorde i Arctic før jul i fjor ga mersmak. Det skal bli spennende å kunne bli mer delaktig i selskapets videre utvikling, sier Trond Mohn i meldingen.- Han vil fremover ha en enda mer aktiv rolle, både som eier og medspiller, i forhold til selskapets forretningsstrategi og utvikling, sier Arctic Securities-sjef Mads H. Syversen.Rasmussengruppen forsvinner dermed ut av eiersiden i Arctic, etter å ha vært aksjonær siden 2010. Ifølge Stocklink har selskapet fortsatt uendret eierandel i kapitalforvaltningsvirksomheten gjennom Arctic Asset Management og Arctic Fund Management.

Nyheter
Børs