Pengene renner fortsatt ut

- Kvartalsresultatet reflekterer opprydding og konsolideringsaktiviteter, sier Nio-sjef Kjetil Myrlid Aasen.

Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Børs

I 4. kvartal 2014 fikk Nio et negativt nettoresultat på 3,88 millioner dollar, mot et negativt nettoresultat på 11,76 millioner dollar for et år siden.Resultat før skatt ble på minus 3,87 millioner dollar, mot et negativt resultat på 11,70 millioner dollar året før.Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på minus 4,19 millioner dollar, mot et negativt driftsresultat på 11,73 millioner dollar i 4. kvartal 2013.Nio omsatte i perioden for 327.429 dollar, mot 1,24 millioner dollar for et år siden.- Kvartalsresultatet reflekterer opprydding og konsolideringsaktiviteter, skriver Nio-sjef Kjetil Myrlid Aasen i rapporten.Her finner du kvartalstallene

Nyheter
Børs