Ser vendepunkt for lakseaksjer

DNB Markets tror stabile priser vil virke positivt på lakseaksjene.

laks, fisk, fiskehandel
Børs

Denne uken rapporterer en rekke oppdrettsselskap tall for 4. kvartal.- Rapportene vil i tillegg til å avslutte fjoråret også kunne gi et godt grunnlag for en revurdering av konsensus kostnadsestimater for 2015, skriver DNB Markets i en fersk oppdatering mandag morgen.Meglerhuset peker på at de samtidig ser at forwardprisene på laks har stabilisert seg. - Vi venter at dette i løpet av de neste ukene samlet sett vil kunne innebære at utviklingen vi har sett de siste månedene, med negative justeringer av konsensus pris- og kostnadsestimater, stanser og vender, skriver DNB Markets.Selskapene innen sektoren som rapporter denne uken er Lerøy Seafood, Austevoll (begge tirsdag), Norway Royal Salmon (onsdag) og Salmar (torsdag). DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Lerøy med et kursmål på 320 kroner pr aksje, en kjøpsanbefaling på Norway Royal Salmon med et kursmål på 70 kroner pr aksje og en kjøpsanbefaling på Salmar med et kursmål på 150 kroner pr aksje.

Nyheter
Børs