Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs.

Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 19 aksjer denne uken.Roland er enig med Tunaal om Hydro, og med Collett om Yara.Ukens 19 anbefalte aksjer BakkafrostBionor PharmaBW OffshoreDet norskeDNBLerøy SeafoodNordic SemiconductorNorsk HydroNorwegianOcean YieldOrklaProtector ForsikringSchibstedSelvaag BoligTanker InvestmentsTelenorTomraYaraZalarisDNB-porteføljen har høyest avkastning med sine 3,1 prosent.Nordea Markets følger nærmest på 2,5 prosent, mens Arctic-porteføljen er opp 0,3 prosent.Alt dette er svakere enn hovedindeksen, som står i pluss 5,7 prosent så langt i år.

Nyheter
Børs