Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker Asbjørn Taugbøl trekker frem to aksjer som kan stige i verdi.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.
Børs

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Yara og Norske Skog.- Yara International ligger i en stigende trend på mellomlang sikt, og fortsatt oppgang innenfor denne indikeres. Kursen reagerer opp fra støtten rundt 412 kroner, der det tidligere har vært mange kjøpere, og dette nivået danner nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake. Volumbalansen er positiv og indikerer at optimistene er i flertall blant investorene. Dette styrker aksjen ytterligere på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Norske Skog viser ingen klar trend på mellomlang sikt. Det ligger motstand ved 5,75 kroner, mens det ligger flere nivåer med støtte fra 4,50 kroner og ned mot 3,50 kroner. På kort sikt viser aksjen en positiv utvikling med stigende topper og bunner. Videre oppgang mot 5,75 kroner indikeres. Etablerte noteringer over 5,75 vil utløse et kjøpssignal på lengre sikt. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Taugbøl.

Nyheter
Børs