Arctic nedgraderer cruisegigant

Arctic Securities nedgraderer Royal Caribbean Cruises.

Børs

Arctic Securities nedgraderer Royal Caribbean Cruises-aksjen til salgsanbefaling fra hold etter seneste tids kursoppgang. Kursmålet holdes uendret på 580 kroner, heter det i en fersk oppdatering, ifølge TDN Finans.Meglerhuset mener nå at risiko- avkastningsforholdet ikke er attraktivt av flere grunner.

  • For det første mener de at overførbarheten av Carnivals positive rapport for første kvartal er overdrevetFor det første mener de at overførbarheten av Carnivals positive rapport for første kvartal er overdrevet
  • For det andre RCCLs positive billettprisutvikling virker å avta.For det andre RCCLs positive billettprisutvikling virker å avta.
  • Tredje årsak skal være at selskapets «dobbel-dobbel»-mål for 2017 allerede er reflektert i verdsettelsen, ifølge meglerhuset.Tredje årsak skal være at selskapets «dobbel-dobbel»-mål for 2017 allerede er reflektert i verdsettelsen, ifølge meglerhuset.
I tillegg mener Arctic-analytikerne at det kan være risiko knyttet til eps-guidigen for 2015 da de estimerer eps på 4,5 dollar pr aksje for helåret mot selskapets guiding på 4,65-4,85 dollar, ifølge nyhetsbyrået.Akkurat nå:RCCL faller 0,23 prosent til 664 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs