EVRY får fornyet tillit

Länsförsäkringar Bank og EVRY inngår ny treårskontrakt.

Børs

«Länsförsäkringar Bank har en klar målsetting om å være ledende innenfor det digitale kundemøtet. Et absolutt krav til samarbeidspartner har derfor vært evnen til å raskt komme ut med nye banktjenester og produkter», skriver Evry i en fersk melding.Etter å ha samarbeidet med banken i over 10 år, får EVRY nå fornyet tillit.Den nye treårige avtalen omfatter utvikling og forvaltning av bankens kanalløsninger, samt integrasjon mot bankens eksisterende system. Dette omfatter også bankens kontorapplikasjoner og systemstøtte for kredittbehandling. EVRY er allerede bankens samarbeidspartner innen kortområdet og leverer blant annet bank-, kreditt- og ungdomskort, med sanntidsovervåking av kortsvindel, fremgår det av meldingen.- Den fornyede tilliten Länsförsäkringar Bank gir oss, er et bevis på at vi har bygget en forretnings- og leveransemodell som gir solide og moderne IT-tjenester som bidrar til at banken har de mest fornøyde kundene i privatmarkedet. Vi ser fram til å samarbeide med Länsförsäkringar Bank i den videre utviklingen av bankens strategisk viktige områder, sier Wiljar Nesse, konserndirektør for Financial Services i EVRY, i en kommentar.

Nyheter
Børs