Iran på overtid: - ikke kommet til enighet

Iran sier de ikke har kommet til enighet om atomprogrammet.

Mohammad Javad Zarif, Irans utenriksminister (AP Photo/Ebrahim Noroozi).
Børs

Til tross for at Iran er på overtid, og har sittet i forhandlinger i hele natt sier landets utenriksminister Mohammad Javad Zarif at de ikke har kommet til enighet vedrørende landets atomprogram, melder Bloomberg News.Les også: Kan sende oljeprisen under 50 dollarZarif sier de ikke har lyktes å komme over uenighetene. - Det har vært god framgang, men vi har fortsatt ikke kommet til en avtale om mulig løsning, sier Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif torsdag. - I dag vil vi forberede en uttalelse, det er det eneste som gjenstår, sier Zarif, ifølge Bloomberg.USA har ennå ikke kommentert de siste samtalene.

Nyheter
Børs