Røkke tilbyr sluttpakker til 35 ansatte

Kjell Inge Røkke-kontrollerte Det norske oljeselskap må ta grep.

Børs

Kjell Inge Røkke-kontrollerte Det norske oljeselskap tilbyr sluttpakker til 35 ansatte, skriver Adresseavisen onsdag, ifølge TDN Finans.De ansatte ble informert i et allmøte i selskapets hovedkontor på Torvet i Trondheim onsdag formiddag.Kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske kaller det ifølge avisen en tung dag for selskapet.Nyhetsbyrået sier at han peker på to årsaker til nedbemanningen, blant annet fallet i oljepris og et generelt behov for kostnadskutt.-Vi er nødt til å ta innover oss de sterkt endrede rammebetingelsene som har påvirket hele bransjen. I tillegg jobber vi med å effektivisere organisasjonen for å tilpasse oss en ny hverdag, der vi må jobbe mer effektivt og smartere, sier Brøske til Adresseavisen.Det norske oljeselskap varslet innsparinger på 100 millioner dollar da selskapet la frem kvartalsrapporten i februar.

Nyheter
Børs