Svake jobbtall sendte USA-børsene i rødt

Svakere jobbtall enn ventet bidro til å sende USA-børsene ned onsdag.

wall street, newyork
Børs

Sjefinvesteringsstrateg i Raymond Jones, Jeffrey Saut, sier til MarketWatch at markedet ikke har hatt tiltro til økonomien siden november.- For øyeblikket er det for mange indikatorer som ser ut til å peke mot å være tålmodig og vente på at de fundamentale forholdene vil bedre seg. Det er intern forverring, svakere økonomi og fallende forventninger til inntjening. Det er vanskelig å være tålmodig, men det er akkurat hva investorer bør være, sa Saut til nettestedet.Investorene var likevel alt annet enn tålmodige onsdag 1. april.S&P 500 endte ned 0,4 prosent til 2.059,7, mens Dow Jones falt 0,44 prosent til 17.698,18.Teknologitunge Nasdaq endte ned 0,42 prosent til 4.880,23.I mars ble det skapt 189.000 nye jobber i privat sektor i USA, viser de månedlige sysselsettingstallene fra ADP Employer Services, som ble offentliggjort onsdag ettermiddag.Dette er den laveste økningen av nye jobber i privat sektor siden januar 2014, skriver Marketwatch. 

Nyheter
Børs