To kjøpsanbefalinger - en salgsanbefaling

Investtech rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advares det mot en investering.

Foto: Scanpix
Børs

I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i RCCL og Schibsted mens Dolphin Group får en salgsanbefaling.Les også: Myrseth frykter en konkursbølge på børsen- Royal Caribbean Cruises ligger i en stigende trend på kort og mellomlang sikt og videre oppgang indikeres. Aksjen har brutt en tidligere motstand ved 655 kroner, og utløst et kjøpssignal fra dette nivået. Ved reaksjoner tilbake ligger det nå støtte rundt denne kursen. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Schibsted ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang indikeres. Aksjen har falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, og dagens kurs kan være en god inngangskurs. Det ligger motstand ved 515 kroner, og ved en reaksjon tilbake finnes det støtte ved 437 kroner og i gulvet til trendkanalen. Aksjen er negativ på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, slår Investtech fast.- Dolphin Group ASA ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Aksjen har ingen identifisert støtte under dagens kurs, noe som øker risikoen. Høyt volum på dager med nedgang indikerer at usikkerheten er økende og at mange investorer går ned i pris for å bli kvitt aksjene sine. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs