Blandet i Asia

Shanghai-børsen stiger selv om mandagens nøkkeltall ikke innfrir forventningene.

Bilde fra børsen i Asia - Foto: AP
Børs

Mandag har den japanske Nikkei 225-indeksen lagt på seg 0,06 prosent mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,45 prosent.Fredag ble det kjent at arbeidsledighetsraten i Japan endte på 3,4 prosent i mars, mot 3,5 prosent måneden før. Ifølge TDN Finans var det ventet en ledighetsrate på 3,5 prosent.Den koreanske Kospi-indeksen er opp 0,37 prosent, Singapores Straits-indeks har falt 0,20 prosent, Hang Seng-indeksen i Hongkong kan vise til en oppgang på 0,38 prosent mens den kinesiske Shanghai Composite-indeksen har lagt på seg 0,85 prosent.I dag har det blitt kjent at den endelige HSBC PMI-industri-indeksen i Kina endte på 48,9 i april. Analytikerne ventet en indeks på 49,4.En indeks på over 50 viser økende aktivitetsnivå i økonomien.

Nyheter
Børs