Navamedic lanserer ny medisin

Navamedic skal nå lansere sitt nye legemiddel Esomeprazole Navamedic i Finland og Sverige.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.
Børs

Navamedic lanserer et nytt legemiddel, Esomeprazole Navamedic, som reduserer syreproduksjonen i magen, opplyses det i en melding.I første omgang lanseres det generiske legemiddelet Esomeprazole Navamedic i Finland, som ifølge meldingen tilbyr de beste vilkårene i Norden for generiske legemidler. Det finske markedet for dette og konkurrerende produkter skal være på om lag 30 millioner kroner. Esomeprazole Navamedic vil også bli introdusert i Sverige, mens vilkårene for generiske legemidler i de øvrige nordiske markedene gjør at potensialet for akkurat dette produktet er begrenset der."Esomeprazole Navamedic benyttes i behandlingen av magesår og gastroøsofageal refluks (refluks til spiserøret). Disse lidelsene er blant de hyppigst behandlede sykdommene i vår del av verden. Legemidler for å behandle magesår og reflukslidelser har i flere år vært blant de mest solgte legemidlene", heter det i meldingen.Les hele meldingen her.

Nyheter
Børs