REC ødela for innsiden igjen

Finansavisens innsideportefølje tapte hele forspranget til børsen sist uke.

Publisert 19. mai 2015 kl. 15.33
Oppdatert 19. mai 2015 klokken 15.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord

Finansavisens innsideportefølje falt 1,0 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 2,0 prosent i samme periode.Innsiden mistet dermed resten av forspranget til markedet.Både porteføljen og børsen er opp 13,8 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12.REC ødela igjen - røk utSom i forrige uke var det særlig REC Silicon som ødela.Selskapet sliter med fallende silisiumspriser, og nådde etter et fall på 5,7 prosent stop loss-grensen på 30 prosent av inngangskursen på 2,4840 kroner.Dermed ble avisen tvunget til å ta aksjen ut.Inn kommer Odfjell B, der styremedlem Åke Gregertsen har kjøpt aksjer for 680.000 kroner uten å ha eksponering fra før av.Opera og Det norske opp Nio, som reddet meravkastningen for innsideporteføljen i fjor, var denne gang ned 1,6 prosent, mens Sandnes Sparebank gikk tilbake 1,0 prosent.Det norske bidro med 1,2 prosent oppgang, mens Opera Software la på seg 1,9 prosent.