Vardia-topper solgte aksjer før skrekkemisjon

Styremedlem og Sverige-sjef selger seg ned i Vardia.

Børs

Vardia opplyser i en børsmelding fredag og at Aakvik Holding AS, et selskap kontrollert av styremedlem Nils Aakvik, onsdag denne uken solgte 400.000 aksjer til kurs 2,0023 kroner. Etter salget eier Aakvik, sammen med nærstående og kontrollerte selskaper, 1.278.796 aksjer i Vardia, eller ca. 3,97 prosent av utstedte aksjer og stemmer i selskapet (før gjennomføring av emisjon). Videre har Aakvik, sammen med nærstående og kontrollerte selskaper, 14.320.130 fortrinnsretter i Vardia, men ingen andre rettigheter til selskapet. Aakviks samlede beholdning av aksjer og fortrinnsretter utgjør dermed ca. 5,08 prosent av det totale antallet utstedte aksjer og fortrinnsretter i Vardia.Les også: Vardia med dumpingemisjonSverige-sjef solgte ogsåSamtidig har Andreas Önstorp, administrerende direktør i Vardia Försäkring AB, solgt 124.875 aksjer i Vardia til kurs 1,9106 kroner.Etter salget eier Önstorp, sammen med nærstående og kontrollerte selskaper, ingen aksjer i Vardia. Önstorp har, sammen med nærstående og kontrollerte selskaper, 1.065.090 tegningsretter i Vardia, men ingen andre rettigheter til aksjer i selskapet. Svenskens beholdning av fortrinnsretter utgjør ca. 0,35 prosent av totalt antallet utstedte aksjer og fortrinnsretter i Vardia.

Nyheter
Børs