Oslo Børs haråpnet opp onsdag. Etter få minutters handel står hovedindeksen i 645,16, opp 0,21 prosent.- De asiatiske børsene endte relativt flatt onsdag, da investorene tok en liten pust i bakken etter de positive signalene rundt Hellas mandag. I følge meldinger skal en endelig avtale mellom Hellas og dets långivere (ECB, EU kommisjonen og IMF) kunne ventes allerede torsdag. Når det er sagt, en avtale førstkommende mandag er likevel mest sannsynlig. Utvalgte hendelser i dag; Makro: GDP (14:30), skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens morgenrapport fra Netfonds. Onsdag morgen omsettes Brent-oljen for 64,50 dollar fatet, opp 0,08 prosent, mens WTI-oljen stiger 0,15 prosent til til 61,10 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,07 dollar ved børsslutt tirsdag.Sammenlignet med måneden før er det en nedgang på 85.000 fat, tilsvarende 4 prosent.Oljeproduksjonen er omtrent 1,0 prosent over Oljedirektoratets prognose for mai.Brønnen er boret i den sentrale delen av Nordsjøen om lag 5 kilometer vest for Balder-feltet og 200 kilometer nordvest for Stavanger. Dette er den første letebrønn i utvinningstillatelse 571. Tillatelsen ble tildelt i TFO 2010.Suncor eier 60 prosent av lisensen, mens Statoil eier resten.Statoil stiger 0,49 prosent til 144,10 kroner fra start.Innløsningskursen er på 101,5 prosent pålydende verdi.Med unntak av obligasjoner som tidligere er tilbakekjøpt og eid av selskapet, er det utestående beløpet ifølge meldingen på 124,6 millioner dollar i dollar-transjen og 421 millioner i krone-transjen.Etter transaksjonen består selskapet resterende gjeld av 400 millioner dollar i nye 5-årige usikrede obligasjoner, som ble utstedt 19. juni 2015.Kjøpsdato er 24. juni, mens oppgjør er satt til 6. august.DNO er opp 0,63 prosent til 11,14 kroner.I en felles pressemelding opplyser de to selskapene at de i motsetning til bekymringene fremsatt av EU-kommisjonen, tror fast på at fusjonen vil være nyttig for konkurransen og danske konsumenter, skriver TDN.Det er ifølge meldingen ventet at fusjonen blir godkjent i andre halvår.Telenor stiger 0,45 prosent til 178,60 kroner onsdag morgen.Verket Investering AS bryter flaggegrensen i forbindelse med transaksjonen.Scana falt 20 prosent i går, men stiger mest av alle så langt i dag med en opptur på 6,25 prosent til 17 øre.I en børsmelding onsdag gjør Fred. Olsen Renewables det klart at selskapet vil selge 49 prosent av vindpark-porteføljen på land i Storbritannia til The Renewables Infrastruture Group.Bonheur er opp 2,70 prosent til 57 kroner, mens Ganger Rolf stiger 4,84 prosent til 65 kroner.