Styret i Oslo Børs vedtok i dag, 17. juni, å ta aksjene i Hugo Games A/S opp til notering på Oslo Axess.Det går frem av en melding børsen har sendt ut onsdag.Forutsetningen for noteringen er at selskapet før første noteringsdag, gjennom den planlagte emisjonen, tilføres minimum 23,5 millioner kroner i ny egenkapital.Første noteringsdag settes til senest 31. juli 2015.Hugo Games er en dansk mobilspillprodusent, og det er Norne Securities som bistår med noteringen.
Ronaldo på laget
Selskapet skal hente mellom 35 og 55 millioner kroner i en emisjon der selskapet prises til nesten en kvart milliard kroner før penger, skrev Finansavisen i forrige uke.- Mange selskaper lanserer spill, men felles for dem er at de sliter med synlighet. Hugo Games har en avtale med fotballspilleren Ronaldo som skal løse dette. Dette er bakgrunnen for prisingen, sa corporate-medarbeider Svein Erik Strand Tønnesen i Norne Securities til avisen.Bak Hugo Games står dansken Henrik Kølle, som av Finansavisen blir karakterisert som kanskje det viktigste kjøpsargumentet for norske investorer. Kølle eier 60 prosent av selskapet, og har flere suksesser som spill- og apputvikler bak seg.