Investor Anders Onarheim går nå motstrøms og kjøpte i forrige uke 5.000 aksjer i Solstad Offshore. Selskapets verdi så langt i år halvert og utsiktene er dystre. Det er derfor Onarheim kjøper, skriver Dagens Næringsliv.- Det er alltid vanskelig å spå aksjekurser, men jeg synes det er grei timing nå. Jeg synes det svartmales ganske mye om oljebransjen. Jeg kjøper nå fordi jeg tror det er et fornuftig tidspunkt å kjøpe på, sier han til avisen.Investoren påpeker at det ikke har vært noen kursfest hverken for Solstad eller andre selskaper i tilstøtende næringer, men at det er nå det skapes muligheter.- Gode selskaper kommer seg gjennom stormen hvis de både har en fleksibel forretningsmodell og leverer kostnadseffektive tjenester, sier Onarheim.- Det er et marked som kommer til å være tøft en stund, og gamle kontrakter skal fornyes. Det påvirker ratene negativt. Men mye av denne frykten ligger i kursene allerede. Jeg har aldri klart å spå hverken toppen eller bunnen av markedet, og jeg er blitt så ydmyk med årene at jeg ikke tror jeg klarer det nå heller, sier investoren til DN.