Gründer Terje Høili trodde aldri Europris kunne bli en børs­kandidat da han solgte selskapet for 1,3 milliarder i 2004.med en markedsverdi på 7,5 milliarder kroner, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg solgte altfor billig. Dette er et nytt kapittel, verken jeg eller Wiggo hadde vel noen gang trodd at dette selskapet skulle på børs, sier Høili til avisen.Høili kom inn i Europris i år 2000, og solgte det videre til IK Investment Partners. For tre år siden kjøpte oppkjøpsselskapet Nordic Capital selskapet med gjeld på nærmere tre milliarder kroner.- Klimaet på Børsen har forandret seg, og for fire år siden var ikke varehandel en bransje for fremtiden. Vi har fått til endel ting, og gjør det bedre enn gjennomsnittet. Vi har byttet ut ledelsen, skrudd litt på ting og fått en bedre organisasjon, sier partner i Nordic Capital og styreleder i Europris, Tom Vidar Rygh.