I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning kan vi lese at investeringsdirektør Stig Myrseth stokker om på porteføljen.
Les også: Myrseth: Mange varsellamper blinker rødtDovre-porteføljen består dermed av følgende aksjer:
  • Kongsberg AutomotiveKongsberg Automotive
  • Marine HarvestMarine Harvest
  • Aqua Bio TechnologyAqua Bio Technology
  • Wilh. Wilhelmsen ASAWilh. Wilhelmsen ASA
  • NorwegianNorwegian
  • Høegh LNGHøegh LNG
- Vi slipper denne uken Norwegian og Høegh LNG inn i Dovre-porteføljen. Vi satser på at El Nino-effekten gir dårlig sommervær i Norge med et tilhørende løft for flybransjen og Norwegian, skriver Myrseth.- Høegh LNG er et spill på megatrenden innen skifergass og LNG-infrastruktur. Selskapet er godt posisjonert for å vinne ytterligere kontrakter, noe som kan sende aksjen til nye høyder, slår Myrseth fast.For å få plass til Norwegian og Høegh LNG velger Myrseth å kvitte seg med Nordic Nanovector og Noreco