Swedbank og Svensk Fastighetsförmedling, to av de fire eierne i Hemnet, kommer ikke til å delta i forhandlinger med andre budgivere enn Schibsted. Det skriver Dagens Industri, melder TDN Finans.-Vi har ikke mer å selge - det vi eide har vi solgt, sier styreleder Håkan Hellström i Svensk Fastighetsförmedling til avisen.Nyhetsbyrået skriver at Schibsted i begynnelsen av mai la inn et betinget bud på den dominerende svenske boligsiden på nett, Hemnet.Hemnet eies i dag av Fastighetsmäklarförbundet (FMF) (25 prosent), Mäklarsamfundet (25 prosent), Swedbank Fastighetsbyrå (34 prosent) og Svensk Fastighetsförmedling (16 prosent). Mens Swedbank Fastighetsbyrå og Svensk Fastighetsförmedling allerede har sagt ja til Schibsteds bud, som er betinget av at også de to andre eierne takker ja, har FMF og Mäklarsamfundet sagt at de vil utrede sine muligheter.Anna Sundblad, pressesjef på Swedbank, sier att banken "står fast ved at de har akseptert Schibsteds bud og kommer ikke til å delta i de andre eiernes møter".Hellstrøm sier at de har en avtale der de har solgt sin andel.-Så lenge vi har den avtalen, kan vi ikke sitte i forhandlinger med noen andre. Vi vil ikke heller forhandle med noen andre, og det har ennå ikke dukket opp noen som lokker oss til å sitte i forhandlinger med noen andre, sier Hellström til Dagens Industri.