Advarer mot to aksjer

Investtech advarer mot to aksjer. Samtidig trekkes det frem en aksje som kan stige i verdi.

Foto: Scanpix
Børs

I dagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Songa Offshore og Bionor Pharma. Videre anbefales kjøp av aksjer i Aurora LPG.Les også: Sammenligner krasjet i 1929 med dagens børsutvikling i Kina- Aurora LPG Holding ligger i en stigende trend og fortsatt oppgang innenfor denne indikeres. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Kursen har steget bra etter kjøpssignalet fra en rektangelformasjon juni. Objektivet ved 63,55 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca. 57,70 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at styreleder Askvig kjøpte aksjer for en halv million kroner for en måned siden. Han hadde ingen aksjer fra før. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Songa Offshore ligger i en langsiktig, fallende trend. Kursen reagerer ned fra motstanden i taket av trenden. Det tidligere støttenivået ved 1,42 kroner er brutt, og videre nedgang innenfor trenden er signalisert. Volumet øker på fallende kurser, noe som styrker salgssignalet. Lite støtte under dagens nivå øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Bionor Pharma ligger i en fallende trend på mellomlang sikt. Stadig flere ønsker å selge og de tvinges stadig lavere i kurs. Det tidligere støttenivået ved 2,06 kroner er brutt. Dette bekrefter den fallende trenden og signaliserer videre nedgang. Lite støtte under dagens nivå øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs