Anbefaler syv aksjer

Nordea-strateg Erik Roland forteller om sine favorittaksjer.

Erik Roland. Foto: Finansavisen
Børs

I løpet av forrige uke falt Nordea-porteføljen 2,9 prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs opplevde en nedgang på 1,9 prosent.Best gikk det med Zalaris som la på seg 1,2 prosent. Den dårligste utviklingen var det Detnor som sto for med en kursnedgang på 10,1 prosent.- Oljeprisen falt gjennom uken, tynget av spekulasjoner om at økt oljeeksport fra Iran – når sanksjonene løftes – vil gjøre at det tar lengre tid før markedet balanseres. Oljefallet var nok hoveddriveren bak det kraftige fallet i Detnor, skriver Nordea i ukerapporten.Denne uke gjør ikke strategene noen endringer i ukeporteføljen.Kjøpsanbefalingene:

  • StorebrandStorebrand
  • DetnorDetnor
  • XXLXXL
  • DNBDNB
  • Ocean YieldOcean Yield
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • ZalarisZalaris

Nyheter
Børs