Anbefaler syv aksjer

Nordea-strateg Erik Roland forteller om sine favorittaksjer.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

I løpet av forrige uke klatret Nordea-porteføljen 2,2 prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg to prosent.Les også: Over 20 analytikere sier kjøpStørste bidragsyteren til meravkastningen var Ocean Yield (+5,3 prosent) som leverte nok en sterk kvartalsrapport.DNB (+4,7 prosent) bidro også positivt etter å ha levert et sterkt kvartalsresultat.Svakest utvikling hadde oljeselskapet Detnor (+0,2 prosent), tynget av et prisfall på olje gjennom uken.Strategene velger denne uken å fortsette med samme portefølje som forrige uke.Ukeporteføljen består av følgende aksjer:

  • StorebrandStorebrand
  • DetnorDetnor
  • XXLXXL
  • DNBDNB
  • Ocean YieldOcean Yield
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • ZalarisZalaris