Børsen i Aten åpner igjen

Da ser det ut til å være klart for gjenåpning av børsen i Aten.

Resepsjonen på Athen-børsen Foto: REUTERS/Alkis Konstantinidis
Børs

Etter å ha vært stengt siden 26. juni ser det ut til å være klart for gjenåpning av børsen i Aten onsdag, melder CNBC.Aten-børsen stengte 29. juni da det greske kaoset var et faktum. Bankene ble også stengt, og det internasjonale låneprogrammet utløp uten noen fornyelse på trappene.Nå forhandler Hellas og kreditorene i EU og IMF om et nytt låneprogram, og børsen kan komme til å åpne for handel igjen denne uka med noen restriksjoner.– Vi samles i morgen tidlig for å vedta om børsen gjenåpner onsdag eller torsdag, sa styreleder Konstantinos Botopoulos i den greske kommisjonen for børstilsyn tirsdag kveld.Den europeiske sentralbanken har ifølge Reuters godkjent børsåpning.

Nyheter
Børs