De norske i USA og Canada

Uro og bredt fall var fasit i Nord-Amerika onsdag. Slik gikk det med de norske aksjene.

wallstreet.jpg

Børsene i New York falt bredt onsdag, etter dagens kraftige fall i Kina, og den fortsatte negative stemningen rundt situasjonen i Hellas.Til tross for at fokuset i Europa stort setter rettet mot situasjonen i Hellas tar nå utviklingen i det kinesiske aksjemarkedet overskriftene. - Kinesiske A-aksjer har opplevd sitt største 15-dagers fall på 20 år. Dette fallet fortsatte også inn i natten, skrev Nordea i onsdagens morgenrapport.New York Stock Exchange (NYSE) var dessuten stengt i over tre timer onsdag, som følge av tekniske problemer.Handelen tiltok igjen om lag en time før stengetid.Dow Jones endte dagen ned 1,47 prosent til 17.515,42, S&P 500 falt 1,67 prosent til 2.046,68, mens Nasdaq falt 1,75 prosent til 4.909,76.Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada: