Dette skjer i dag torsdag

En rekke selskaper presenterer kvartalstall torsdag, og Den europeiske sentralbanken offentliggjør rentebeslutningen.

Mario Draghi. AP Photo

ResultaterNorwegian, Kværner, Akastor, Norske Skog, Havfisk, Aker Philadelphia Shipyard, REC Silicon, ABG Sundal Collier, Evry og Kitron.UtenlandskeAlfa Laval, Blackstone, Citigroup, eBay, Google, Goldman Sachs, Schlumberger, Swedbank og NordeaMakro10:00 Norge Utlånsundersøkelse for 2.kv 10:00 Italia Handelsbalanse, mai 11:00 ØMU Handelsbalanse, mai 11:00 ØMU KPI, juni 13:45 ØMU Rentebeslutning 14:30 ØMU Pressekonferanse med sentralbanksjef Draghi 14:30 USA Førstegangssøkende ledighetstrygd, pr 11. juli USA 16:00 NAHB-boligprisindeks, juli 16:00 USA Philadelphia Fed-indeks, juliAnnet16:30 USA, DOE, ukentlige gasslagertallKilde: SSB, Oslo Børs, TDN Finans, HegnaTV og TradingEconomics