Dette skjer i dag

Resultatsesongen starter, med en av børsens tungvektere. Og: Vi får et nytt, viktig signal om tilstanden i norsk økonomi.

Resultater, Oslo BørsDNBFred. Olsen EnergyHafslundProtector ForsikringData ResponsNorwegian PropertyOcean Yield la frem tall i går kveld, men har presentasjon i dag.Resultater, utenlandsTryg Forsikring A/SMakro, Norge (SSB)Harmonisert konsumprisindeks, juni 2015Vareprisindeks for industrinæringene, juni 2015Konsumprisindeksen (KPI), juni 2015Prisindeks for førstegangsomsetning innenlands, juni 2015Produsentprisindeks for olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning (PPI), juni 2015Byggekostnadsindeks for boliger, juni 2015Tallene legges som vanlig frem klokken 10:00.Makro, utenlandsJapan: PPI, juniJapan: Forbrukertillitsindeks, juniFrankrike (08:45): Industriproduksjon, maiItalia (10:00): Industriproduksjon, maiStorbritannia (10:30): Handelsbalanse, maiUSA (16:00): Engroslagre, maiVi tar også med at det amerikanske landbruksdepartementet (USDA) slipper sin månedlige WASDE-rapport (world agricultural supply and demand estimates).I tillegg slipper IEA (International Energy Agency) sin månedlige oljemarkedsrapport (med slutt 2016-anslag).Kilder: Oslo Børs, SSB, TDN Finans