En kjøpsanbefaling - en salgsanbefaling

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en investering.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.

I torsdagens rapport fra Investtech anbefaler analytiker Fredrik Tyvand kjøp av aksjer i Scatec Solar. Jinhui Shipping må ta til takke med en salgsanbefaling.Les også: Over 20 analytikere sier kjøp- Scatec Solar ASA har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt eller en mer horisontal utvikling. Aksjen har dog brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. I tillegg er volumbalansen positiv, noe som styrker aksjen på kort sikt. Aksjen har støtte ved rundt 40 kroner, mens det er motstand ved 49 kroner. Brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre utvikling i samme retning. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Tyvand.Jinhui Shipping har steget opp mot taket i en fallende trendkanal. Videre nedgang innenfor trenden indikeres og dagens kursnivå kan derfor være en god utgangskurs. Aksjen har brutt ned gjennom støtten ved 11.50 kroner, og videre nedgang er dermed signalisert. Det er nå motstand ved 11.50 kroner ved reaksjoner tilbake, mens det er lite støtte under dagens kursnivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Tyvand.