Fortsetter i Benelux ut året

Navamedic har gjort en avtale med selskapets største leverandør Aspen Pharma om å fortsette virksomheten i Benelux ut året.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.
Børs

Markedene i Benelux representerer om lag 20 prosent av Navamedics samlede salg, og selskapet har nå fått på plass en avtale med den største leverandøren, Aspen Pharma, om å fortsette virksomheten i Benelux ut året.Som tidligere meldt ble de to selskapene opprinnelig enige om at Aspen i løpet av tredje kvartal skal begynne å betjene Benelux- markedet selv, slik at Navamedic fullt ut kan konsentrere seg om å skape ytterligere salgsvekst i sitt nordiske hjemmemarked.Navamedic og Aspen er nå blitt enige om at overleveringen skal ha virkning fra 1. januar 2016.- Vi er tilfredse med at Aspen vil forlenge distribusjonsavtalen i Benelux ut året for å sikre en god og effektiv overgang. Fra neste år vil samarbeidet med Aspen bli utvidet ved at nye produkter vil bli lagt inn i produktporteføljen i det nordiske markedet. sier adm. direktør Tom Rönnlund i Navamedic ASA.

Nyheter
Børs