Gleder seg over ny pokeravtale

Robin Reed gleder seg til å tilby poker i skjæringspunktet mellom sportsbetting og sosial underholdning.

Børs

Gaming Innovation Group Inc. (GIG) har inngått en lisensavtale med MicroGaming om å bruke MicroGamings pokerprogramvare. GIG vil lansere dette produktet på Guts.com i 4. kvartal 2015, med plan om å utvide til Betspin.com og Rizk.com i 2016.Lisensavtalen vil også gi GIGs datterselskap iGamingCloud mulighet for å tilby poker som en del av sin skybaserte plattformtjeneste mot B2B kunder, dog med aksept fra MicroGaming for hver kunde.Ledelsen i GIG jobber mot å bli en fullskala iGaming underholdning- og tjenesteleverandør, med tilbud om alle de mest kjente og attraktive spill og applikasjoner.Avtalen er betinget av at GIGs datterselskap MT SecureTrade blir tildelt en såkalt 3 on 4-lisens for poker fra Malta Gaming Authority. Arbeidet med dette er allerede i gang, og det forventes å bli behandlet innen tre måneder.- GIG startet fra pokerindustrien, og dette spillet er derfor en del av oss. Vi er glade for å få muligheten til å bygge en større spillopplevelse ved å tilby poker i skjæringspunktet mellom sportsbetting og sosial underholdning, sier Robin Reed, konsernsjef i GIG, i en melding

Nyheter
Børs