Helrødt for innsiden

Børsen distanserer Finansavisens innsideportefølje. Samtlige aksjer falt.

Finansavisens innsideportefølje falt 2,9 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,5 prosent i samme periode.Markedet gjør dermed et kraftig rykk.Porteføljen er nå opp bare 3,7 prosent så langt i år - mot børsens 10,1 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Rød Spetalen-aksjeAqualis, med Øystein Stray Spetalen på eiersiden, kom ned på jorden igjen etter å ha glimtet til med 8,6 prosent oppgang uken før.Nedturen ble på 5,4 prosent.Odfjell B og Aurora LPG bidro også negativt, og gikk nærmere bestemt tilbake hhv. 3,1 og 3,0 prosent.Opera Software falt 2,4 prosent, mens heller ikke Det norske unngikk rødfargen.Sistnevnte er stadig aksjen som har gjort det best så lenge den har vært med. Oppgangen siden 23. januar er fortsatt nesten 75 prosent.