Kjøp, hold, selg?

Analytikerne er uenige om Subsea 7-aksjen etter resultatfremleggelsen.

Subsea 7
Børs

Subsea 7 meldte i morges om et resultat etter skatt 88,4 millioner dollar i 2. kvartal 2015, ned fra 265,5 millioner dollar i samme kvartal i fjor. I snitt var det ifølge TDN Finans ventet et resultat på 89 millioner dollar.Analytikerne fremhever ifølge nyhetsbyrået at justert EBITDA var bedre enn ventet i kvartalet, samtidig som ordreinngangen var om lag som ventet. De mener ordreboken for 2016 fremdeles gir grunn til bekymring.«2015 konsensus kan gå opp, men visibiliteten for 2016 er fortsatt lav, skriver Morgan Stanley og gjentar «overweight»-anbefaling på aksjen.DNB Markets gjentar salgsanbefaling og kursmål på 55 kroner, mens Pareto Securities gjentar hold og kursmål 72 kroner, melder TDN Finans.Subsea 7-aksjen stiger 1,8 prosent 68,10 kroner.  

Nyheter
Børs