Meglerhus: Kursfesten vil fortsette

Tallknuserne i DNB Markets tror Norwegian-aksjen kan nærme seg 400 kroner.

Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Børs

Førstkommende torsdag legger Norwegian legger frem trafikk- og salgstallene for juli.DNB Markets gjorde kun mindre endringer i estimatene etter Q2-presentasjonen 16. juli. Analytikerne valgte å opprettholde kjøpsanbefalingen med et kursmål på 400 kroner. Det vil i så fall bli en ny rekordnotering for Bjørn Kjos & Co.- I tillegg til positiv drahjelp fra trafikktallene venter vi også at selskapet innen relativt kort tid vil kunne oppdatere markedet på status vedrørende planene om å lease ut deler av de bestilte flyene til andre aktører, skriver analytikerne.- I våre estimater ligger vi inne med en vekst i EBIT fra en milliard kroner i 2015 til tre milliard kroner i 2017, hvorav bidraget fra leasing i 2017 er estimert til rundt 400 millioner kroner. EPS er i samme periode estimert å stige fra 15 kroner til 51 kroner per aksje, avslutter DNB Markets.Fredag omsettes aksjen for 348,70 kroner, opp 2,77 kroner. I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 8,87 prosent mens den er opp 26,25 prosent siden nyttår.

Nyheter
Børs