Q2 2015 = ti prosent vekst

- Sverige befester seg som vårt største marked, sier Data Respons-sjef Kenneth Ragnvaldsen.

Eivind Yggeseth/Finansavisen

I 2. kvartal 2015 fikk Data Respons et nettoresultat på 9,6 millioner kroner, mot 9,9 millioner kroner for et år siden.Resultat før skatt ble på 12,3 millioner kroner, mot 12,5 millioner kroner året før.Selskapet fikk et driftsresultat (EBITDA) på 14,1 millioner kroner, mot 13,7 millioner kroner i 2. kvartal 2014.Data Respons omsatte i perioden for 228,6 millioner kroner, mot 208,5 millioner kroner for et år side.- Data Respons hadde et godt andre kvartal i 2015 med 10 prosent vekst, forbedret lønnsomhet og god ordreinngang, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.- Veksten i kvartalet er drevet av sterk utvikling i våre internasjonale enheter. Sverige befester seg som vårt største marked, samtidig som vi begynner å få godt fotfeste i det viktige det tyske markedet, avslutter Ragnvaldsen.Her finner du kvartalstallene Her finner du presentasjonen