Solgte kosedresser for 129 millioner

Kjeledressene til norske Onepiece Jump In har blitt til internasjonal butikk med egne utsalg både i New York, Los Angeles, London og Dubai.

Onepiece Jump In presenterte et resultat før skatt på 26,5 millioner kroner i 2014, opp fra 21.9 millioner kroner året før, melder DN. Driftsinntektene beløp seg til 129 millioner, opp fra 108 millioner i 2013. Mens driftsresultatet ble 23,5 millioner mot 19,6 millioner året før. – Nå selger vi veldig mye annet enn bare heldresser. Vi har lært mye av prosessen i Norge hvor det bare var fokus på heldressen, for det var det eneste vi hadde, men i utlandet er det blitt mer et «street brand». Nå lager vi fulle kleskolleksjoner med joggebukser, t-skjorter og hettegensere. Nesten 30 prosent av de produktene vi selger nå, er andre ting enn jumpsuits, sier daglig leder Thomas Martin Adams som startet selskapet sammen med Henrik Nørstrud (33) og Knut Gresvig (33) i 2009. Den norske russen var først ute med å legge sin elsk på kosedressene i fleece, men nå kommer opp mot 97 prosent av omsetningen kommer fra utlandet.