Solid økning i inntektene

BNP Paribas melder om økte inntekter på samlet sett 16 prosent. Økningen skjer i samtlige av bankens divisjoner.

BNP Paribas. (AP Photo/Lionel Cironneau ).
Børs

Den franske banken BNP Paribas melder om et resultat før skatt i 2. kvartal 2015 på 3.685 millioner euro, mot et tap på 3.450 millioner samme kvartal i fjor. Fjorårets 2. kvartal var sterkt påvirket av en bot på 9 milliarder dollar. De kvartalvise inntektene beløp seg til 11.079 millioner euro, opp 15,8 prosent fra 9.569 millioner i 2. kvartal 2014. Ifølge Reuters er inntektsveksten drevet av en sterkere dollar og økning innen aksjehandel. Samtidig som aksjer opplevde sterk inntektsvekst på 22 prosent, slet banken med en rentedivisjon som var sterkt preget av Hellas-krisen. Hele rapporten finner du her.

Nyheter
Børs